Talmácsi: jobb dolga nincs, pihen

2012.03.26. 16:48

Talmácsi Gábor sajtóközleményét változtatás nélkül publikáljuk.

Talma a Gábor napot is a relaxáció és a wellness jegyében töltötte. Szombaton nyitott meg ugyanis a SpaTrend Expo, jakuzzi és kertibútor kiállítás.  A tavasz egyik legjelentősebb wellness és garden kiállítására már az első hétvégén több százan látogattak ki Ürömre.

Az érdeklődőket Közép-Európa egyik legnagyobb masszázsmedence, szauna és kertibútor kínálata mellett a világbajnok motorversenyző várta. Talmácsi Gábor –  akiről már az első edzések alapján úgy tűnik, mindenképpen figyelembe kell venni a magyar rally bajnokságban –  az ünnepélyes megnyitón elmondta, hogy sportolóként miért is fontos neki, hogy a SpaTrend fiatal csapata mellé állt. A wellness és a relaxáció ugyanolyan fontos része egy sportoló életének és felkészülésének, akárcsak a tesztek, edzések.

Talmácsi Gábor:  „Egy jakuzziban ülve az ember elfelejti a napi gondokat, a stresszt és a hajtást. A legfontosabb, hogy sportolóként is figyeljek arra, hogy megfelelőképpen regenerálódjak. Most a rally tesztek, az erőnléti edzések után egyszerűen beülök egy masszázsmedencébe, vagy egy szaunába és teljesen feltöltődöm.”

Miközben Gábor fogadta a névnapi köszöntéseket, a Talmácsi Motorsport a gyerekeket egy felfújható kismotoros pályán oktatta és motoroztatta egész nap. Még a világbajnok is szánt időt a kicsikre, sőt ő maga is motorra pattant, majd autogramot osztott és beszélgetett a kilátogatókkal. A nemzetközi vásár egészen április 7-ig vár minden érdeklődőt, aki prémium minőségű jakuzzira, kertibútorra, vagy szaunára vágyik.

Regisztrálni tiszteletjegyért a SpaTrend oldalán lehet: www. spatrendexpo.hu vagy látogasson el facebook-oldalukra: facebook.hu/spatrendexpo

Talmácsi Gábor hivatalos facebook oldala: facebook.com/talmacsigabor14