Ingyenjegy a motorkiállításra

2012.03.27. 12:59

A robogós gimkana kifejezés annyira kreténül hangzik, hogy már csak ezért is felkapjuk a fejünket. Ken Block óta tudjuk, hogy a pontos és villámgyors mozdulatokat igénylő gyakorlatsor mennyire megizzasztja az embert, és azt is, hogy nem feltétlenül lesz rali-világbajnok, aki kiválóan műveli.

Mindez nem olyan nagy probléma, ha a gimkanázó csak egyszerű robogós. Ha elég sokat gyakorol a kacskaringós pályán, legrosszabb esetben kiröhögik a kibicek, miközben felborít néhány bóját, vagy leteszi a lábát. Ő viszont már hazafelé hasznosíthatja amit tanult, nem szalad rá a hirtelen fékező autóra, nem borul fel a kátyús úton és nem kanyarodik többé szögletesen.

Aki nem tudja mit várhat az idei Autó-Motor-Tuning Showtól, vagy megspóroloná a belépőjegy 3000 forintos árát, próbálkozzon robogóval, úgy ingyen beengedik. A Motor Line motoros bolt ezúttal a kiállításon rendez gimkana versenyt, a résztvevők ingyenjegyet kapnak. Azok is próbálkozhatnak, akiknek nincs saját robogójuk, mivel a szervező biztosít néhányat. A részvételhez csütörtök estig ITT lehet regisztrálni, a verseny március 31-én, szombat délután lesz, a helyszín a budapesti Hungexpo.

További információ: 06-1-240-9997.