Egy motoros is lehet szexi

2012.03.28. 11:50

Hallott már valaki a felnyitható bukósisakról, amelyen nem látszik, hogy felnyitható? Az AGV Numo flip-up modellről van szó, mely kézi erő nélkül, egy rugós szerkezet segítségével, gombnyomásra nyílik.

A női motorosok, és hátsó ülésre ítélt barátnők közös problémájára is van megoldás. Létezik ugyanis motoros ruha, amelyben a mell és a fenék kedvére gömbölyödhet, a derék kellően karcsú, a csípő nőiesen széles lehet. A Shox Lady bőrruha az egekig fokozza a vizuális hatást, hiszen bőrből van. Ez bizony már fétis.

A fenti termékek a Shox idei katalógusában találhatók. A kiadvány több száz oldalon mutatja be a cég kínálatában szereplő több ezer terméket. A motoros ruhákon és kiegészítőkön kívül, találunk alkatrészeket is, melyekkel kényelmesebbé, biztonságosabbá tehető a motorozás, megoldható a kötelező szerviz, fokozható az élmény.

Az idei Shox katalógus különlegessége, hogy számos helyen felbukkan benne a B125 logó. Ezt olyan hasznos holmik mellett találjuk, melyeket a cég kifejezetten az autójogosítvánnyal rendelkezőknek kínál, akik ettől az évtől gyorsított eljárásban szerezhetnek A1-es motorjogsit.

A 354 oldalas kiadvány a Shox motoros áruházban Budapesten, és partnereinél országszerte megvásárolható, de letölthető pdf formátumban is. A gyors regisztrációt követően azonnal küldik a 2012-es Shox katalógust a megadott e-mail címre és kezdődhet a böngészés.

Az idei katalógusban, vásárlási kedvezményre jogosító kuponok is találhatók, melyekkel összesen 40 ezer forint engedményre jogosult az olvasó.

Regisztrációhoz kattintson IDE.