Ajándékozd meg a lábadat!

2012.04.16. 15:13

Ismét kapható a legendás terepes csizma, az RG. Az olasz csemege a hetvenes és nyolcvanas évek vágyott és nagyra értékelt kiegészítője volt. Federico Fregnan, a Fantic és SWM motormárkák tulajdonosa úgy döntött, hogy feltámasztja kedvenc márkáját.

Nem csak a név, hanem a forma is visszatért: nem modern, hanem az egykori klasszikus dizájn kerülhet ismét a porban szántó lábakra. „A csizma egy olasz manufaktúrában, Montebellunában készül, olasz bőrök és elemek felhasználásával. A Vibram által gyártott hagyományos talprészeket használjuk és büszkén jelenthetjük be, sikerült az eredeti csatokkal megegyezőeket találni.”

40 és 46 közötti méretben, fekete vagy fekete-piros színekben készül az RG. Az ára nem kevés, de a 240 euróért (73 ezer forint) egy minőségi, stílusos és feltehetőleg tartós lábbelit adnak. A rendelést interneten keresztül is elfogadják, a méret és szín megjelölésével várják az e-maileket.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.