Tesztmotorral a Belsőség találkozóra?

2012.07.24. 13:08

Kedves olvasók,

most, csak itt és csak önöknek tálcán hozzuk a tutit. Hétvégén Perkupán, az végeken tartjuk az idei Belsőség találkozót, ahol együtt mulatunk az olvasóval, totalcaros és totalbike-os műhelytitkokat kottyantva el két sör, két sültkolbász és egy-egy rövid között.

A nagy mulatozást azonban egy férfias út előzi meg: a Yamaha jóvoltából három olvasónknak B125-ös tesztmotor tudunk biztosítani (benzin nélkül persze), amellyel olcsón, gazdaságosan és vidáman tehetik meg az utat Perkupára, a Belsőség találkozóra.

A motorkerékpárokat pénteken lehet átvenni Budapesten, hétfőn kell visszaadni, és ofkorz szpesöl gaszt: Kőbajker, a robogóblog atyja vezeti a konvojt és moderál egész úton, élőben. Nem lesz gyors menet, de a buli garantált: Magyarország legszebb útjain át vezet az út perkupára.

A tesztmotor feltétele a kategóriára érvényes jogosítvány, pár doboz sör estére, és az, hogy a visszaút után néhány mondatban be kell számolni a tapasztalatokról. Na érdekel valakit? Ha igen, a zirig.arpad@mail.totalcar.hu címre várjuk a jelentkezőket. Az elbírálás beérkezési sorrendben történik. A jelenkezés lezárult!

Az alábbi három motorkerékpár várja az olvasókat:

YZF-R125 50th Anniversary edition

WR 125 R

Xenter 125 dobozzal