Van pár millád? Mutogasd!

2012.08.07. 10:00

Minap már fenyegetőztünk, hogy jön az új Victory – így is lett, a Boardwalk megérkezett. A Kingpin modellt leváltó cruiser hozza az Indiant is birtokló Polaris csoportnál megszokott arculatot: a léghűtéses kéthengerest leszámítva nincs nyoma az amerikai piacot elsivatagosító múltidézésnek.

Az 50 fokos szöget bezáró V2-es lökettérfogata 1731 köbcenti. Az üzemanyagtartály 17,8 literes – a gyáriak 5,5 literes fogyasztást ígérnek. A hasmagasság 120 mm, míg a vezető feneke 658 centire lesz a talajtól.

A Victory tömege 307 kiló – ennek az ügyes irányításáról 43-as első teleszkóp és gázcsillapításos hátsó központi rugós tag gondoskodik. A rugóút 130 és 75 milliméter. A 16x3,5 gumiabroncsokon mokányul mutat a Boardwalk: az egyelőre fehér és fekete színben kínált cirkálót azoknak szánják, akiknek a sikeres Hammer S túl modern és sportos.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.