Olvasni szoktál-e?

2012.09.26. 15:26

Továbbra is kapható Dr. Claudio Costa negyedik könyve, amely a tragikusan elhunyt versenyző, Simoncelli emlékére, a Marco győzelme címet kapta.

A doktor négy, angol nyelven is megvásárolható könyvét rendkívül kedvezményes áron, 50 Euróért (plusz szállítási költség) kínálja a Clinica Mobile. A köteteket külön kérésre Dr. Costa dedikálja. A rendelést, szállítási költséget és egyéb igényeket az alábbi email címeken lehet leadni és egyeztetni.

clinicamobile@centrotraduzioni.com vagy clinicadasito@hotmail.com

A négy könyv rövid leírása:

Marco's Victory: Két könyv egy kötetben: Dr. Costa az utolsó simításokat végezte negyedik könyvén, mely a „Dinoszaurusz álma” címmel került volna kiadásba, amikor Marco Simoncelli életét vesztette. A könyv első fele ókori hősökről, mítoszokról szól. Olyan mítoszokról, melyek akkor is reményt adtak, amikor nem volt menekülési útvonal. A második részben megpróbálja bemutatni, hogy halála ellenére Marco Simoncelli győzött és sokunk titkos álmát váltotta valóra.

Doctorcosta: Egy önéletrajzi kötet, amely orvosi karrierjét ismerteti 1977 és 2002 között. Betekinthetünk a színfalak mögé, olyan versenyzőket ismerhetünk meg közelebbről, mint Jarno Saarinen, vagy Valentino Rossi.

Alex looks skywards: Alex Zanardi és Dr. Costa közösen megírt története. Dr. Costa filozófiai megközelítéssel tárja elénk, milyen úton válhat valaki a motorsport egyik legnagyobb hősévé.

Grand Prix College: A negyven éve a Grand Prix pályákon élő orvos vallomásai. Úgy gondolja, álmokkal és szerető érintéssel minden sérülés leküzdhető.