Egri motorbaleset: szemtanúkat keres a rendőrség

2012.10.03. 14:07

A hétvégi autó-motor balesetről már beszámoltunk, sőt, olvasói levél formájában is tájékozódhattunk a szomorú esetről. Mivel a nyomozás folyamatban van, a rendőrség nem adott ki információkat, azonban felhívást tettek közé, melyben szamtanúkat keresnek.

"2012.szeptember 30-án, 17.20 órakor egy 33 éves férfi az általa vezetett motorkerékpárral közlekedett Eger irányából, Kerecsend irányába a 25-ös számú  főúton, amikor az előtte azonos irányba közlekedő -  ismeretlen személy által vezetett és ismeretlen forgalmi rendszámú, fehér színű- BMW típusú személygépkocsit a záróvonal átlépésével történő előzése során, érintőlegesen nekiütközött a Kerecsend irányából a belső forgalmi sávban közlekedő személygépkocsi jobb oldali visszapillantó tükrének, majd tovább haladva nekiütközött a Kerecsend irányából, a külső forgalmi sávban közlekedő személygépkocsi elejének. Az ütközés következtében a motorkerékpár vezetője súlyos, életveszélyes sérülésekkel került kórházba.

Kérjük mindazok jelentkezését, akik a baleset szemtanúi voltak illetve a baleset bekövetkezéséről érdemleges információval tudnak szolgálni jelentkezzenek személyesen az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán, vagy telefonon az 522-111/1066-os melléken."