Szexi Honda, a boltokba vele!

2012.11.03. 09:25

A Honda vagány kis újdonságot mutatott be: a dzsakartai motorkiállítás a térség egyik legnépszerűbb szakvására – nem véletlen, hogy a helyi piacon népszerű kategóriába tartozó gépeket aki teheti, ott mutatja be.

A 150 köbcentisek nagyon népszerűek a Ázsiában, így a Honda CB150R Streetfire is sikerre számíthat: a szép acélcsövekből hegesztett vázba egyhengeres motort illesztettek, amelynek ereje 17,6 lóerő. Csúcsteljesítményét 10500-as fordulaton, míg maximális, 12,66 Nm-es forgatónyomatékát 8500-nál adja le. A váltó hatfokozatú.

A folyadékhűtéses gépecske egyes részletei megegyeznek a nálunk is ismert 125-ös és 250-es Hondákkal, de az összkép meglepően sajátos. Ezt próbálja hangsúlyozni a két speciálisan fényezett, szebb kerekekkel és jobb futóművel szerelt sportos tanulmány is – a HRC színekre fényezett piros vázút mi is követelnénk a magyar kereskedésekbe, mert nagyon csinos. A fekete-narancssárga kivitel túlságosan is emlékeztet bennünket a kiváló KTM Duke 125-re; azt a verziót nem erőltetnénk.

 
A képek forrása: tmcblog