Olcsó motorok jönnek?

2012.11.09. 16:31

A Keeway négy új típust készül bemutatni a jövő heti EICMA szakvásáron, melyek főbb adatait nyilvánosságra hozta a kiállítás előtt egy héttel, így több figyelem juthat a kínai márka új motorjaira. Városi- és túrarobogó, enduró és roadster modellekkel készülnek a márka standjánál.

A Logik-L a kedvelt Outlook féltestvére, nagykerekű robogó 125 vagy 150 köbcentis négyütemű, folyadékhűtéses motorral. Formai kialakítása és 16 hüvelykes kerekei a városi használat mellett kisebb túrákra is alkalmassá teszik. A 14-es kerekekkel szerelt megújult Silverblade nagyrobogó vízhűtéses, közvetlen befecskendezéses nyolcad vagy negyed literes motorral lesz elérhető. A gyengébb változat 12, míg az erősebb 21 lóerőt teljesít.

A narancs, piros és kék színekben is rendelhető KXM 200 egy városba és könnyebb ösvényekre ideális supermotó-enduró átmenet. A négyütemű, négyszelepes, folyadékhűtéses 16 lóereje tökéletes arra, hogy letérjünk az aszfaltutakról. Elöl 100/80-as, hátul 130/70-es gumikat kap 17-es kerekeire.

Ha olcsó roadstert keresünk, akkor a megnövelt lökketérfogatú, eddig 125-ösként ismert Keeway RKV 200S Factory keltheti fel figyelmünket. A fehér, sárga és narancssárga színekben is elérhető egyhengeres, folyadékhűtéses négyszelepest stabilnak, könnyűnek és dinamikusnak ígéri a gyár.