Magyarországon jótékonykodik a Motul

2012.11.22. 16:11

A Motul 2011 decemberében hozta nyilvánosságra egy új alapítvány létrehozását, amely a Motul Corazón volt, s amely célja a világ bármely részén élő, tevékenykedő hátrányos társadalmi helyzetben lévő, elnyomott, vagy tartós betegséggel küzdő gyermekek megsegítése. Az alapítvány most a Magyarországon élő cukorbetegeknek nyújt támogatást.

A Motul termékek magyarországi importőrének, a TISZK Kft-nek a közreműködésével pályázatot nyújtott be a Corazón alapítványhoz a Juvenilis Diap Help alapítvány, amely egyike hazánkban a cukorbeteg gyermekek felkészítésével, önmenedzselésük elsajátításával, tudatos, teljes életvitelre nevelő képzésével foglalkozó szervezeteknek. A pályázatot a Motul alkalmazottaiból összeállt nemzetközi bíráló bizottság támogatásra méltónak találta, és október végén ötezer eurós támogatásáról döntött.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.