Justin Bieber igazi férfi?

2013.03.04. 16:10

A tinisztár kinőtt korábbi szerepéből – 19 évesen ideje megférfiasodni, amihez mi más lehet az eszköz, mint egy motorkerékpár? Édesapjától, Jeremytől egy MV Agusta 675 F3-at kapott ajándékba március elsején; a háromhengeres olasz sportgépet a kanadai Lucent AC alakítottá át.

A Batbike-ra fazonírozott motorról nekünk egyből eszünkbe jutottak a korábbi pletykák, na meg Batman és Robin furcsa kapcsolata – ha ez sem lenne elég, ne feledjük, hogy a két bűnvadász kívül hordta az alsógatyáját.

Jeremy Bieber elmondta, hogy az importőri tevékenységet ellátó Motovan elnöke, James Paladino és a cég vezérigazgatója, Giovanni Castiglioni is rendkívül készségesen álltak hozzá az egyedi kívánságokhoz – a motor matt színt és többek között egy Facebook népszerűségre utaló, „35 millió követő” feliratot is kapott.

Rendkívül ízléses, igaz?

 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.