A2 jogsi? Itt a motorválasztó!

2013.03.25. 15:01

Az idei motoros szezon egyik legnagyobb változása az A2 jogosítvány bevezetése. Az A1-re épülő kategória 35 kW-ig, vagyis 48 lóerőig engedi meg a motorvezetést – ennek örömére a tavalyi B125 mintájára elkészítettük a kiegészített, kompakt méretre átalakított modellválasztónkat.

A címlapon található doboz kezelése egyszerű, néhány kattintással azok is megtalálhatják a hozzájuk való vagy általuk elképzelt motort, akik nem jártasak az aktuális kínálatban. Adatok, képek, márkakereskedők: minden adott, hogy megleljük azt a gépet, ami 2013-ban annyi örömet adhat nekünk.

Ár, méret, erő, tömeg vagy hatótáv – megannyi feltétel, amely alapján a való életben is választunk. Ezek nálunk is működnek, próbálják csak ki a Totalbike folyamatosan bővülő motorválasztóját.

 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.