Jedivel reklámoz a Guzzi

2013.04.07. 09:56

Nemcsak színész, hanem közismert túramotoros is a – többek közt a Star Wars-filmekből ismert – skót Ewan McGregor. Kirándulásaira ráadásul olykor még kutyáját is magával viszi, akit hozzászoktatott az oldalkocsiban való utazáshoz.

A Moto Guzzinál megpróbáltak McGregor ismertségére és a motorokhoz való viszonyára építeni, így felkérték őt, hogy legyen következő reklámkampányuk arca. A márka tulajdonosa, a Piaggio-csoport szerint ráadásul ez az első alkalom, hogy egy ilyen széles körben ismert hollywoodi híresség nevét adja egy motorgyártó reklámhadjáratához.

A California 1400-at népszerűsítő színész saját elmondása szerint nagyon örült a lehetőségnek, és magáról a motorról is elismerően beszélt: „A California 1400 rögtön megtetszett, ahogy megláttam. Amikor pedig kipróbáltam, még inkább meglepett. Mintha egy másik bolygóról jött volna!” McGregor számára egyébként sem ismeretlen a márka, hiszen gyűjteményét tíz Moto Guzzi gazdagítja, az 1971-es V7 Ambassadortól a 2009-es, oldalkocsis California Vintage-ig.

Az 1400 köbcentis V2-es Californiából Touring változat is készül, melyet szélvédővel, kiegészítő fényszórókkal és nagy túradobozokkal szerelnek fel. Mindkét kivitelhez jár azonban ABS, ride by wire gázmarkolat, sebességtartó automatika és kipörgésgátló.