Dögös meztelen gép Kínából

2013.04.14. 12:31

Olcsó meztelen géppel bővíti kínálatát Nagy-Britanniában a Lexmoto. A ZSX 125-öst a kínai Zongshen gyárban készítik, mely a Piaggio közreműködésével épült fel.

A ZSX 125 egész pofásra sikerült – igaz, ez nem annyira meglepő, ha azt is hozzátesszük, hogy a Piaggio Robinson-néven saját verziót forgalmaz belőle. A 125 köbcentis egyhengerest elsősorban tanulómotornak szánja a gyártó, de 10,5 lóerős teljesítményével és 9 newtonméteres nyomatékával tökéletesen alkalmas lehet városi szaladgálásra is.

A motor igazi vonzereje azonban nem a külleme, vagy a műszaki tartalma lehet: a briteknél 1499 fontért (520 ezer forintért) már hozzá lehet jutni – ez azt jelenti, hogy nagyjából háromszázezer forinttal olcsóbb, mint a Honda CBF 125-öse, vagy a Yamaha YBR 125-öse. A forgalmazók pedig úgy tűnik, bíznak termékükben, hiszen több helyen is öt év garanciát vállalnak rá.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.