Lemond a Ducati főnöke?

2013.04.16. 13:45

Leköszönhet pozíciójából a Ducati vezérigazgatója. Gabriele Del Torchio az olasz Alitalia légitársaság vezetőségében vállalhat szerepet, ezért fontolgatja, hogy távozik a bolognai székhelyű márka éléről.

Del Torchio 2007-ben került a legnevesebb olasz motorgyártóhoz - abban az évben vásárolta meg a Ducatit az Investindustrial befektetőcég. 2012-ben aztán tovább is adták azt: a vevő az Audi volt – az irányítás tehát a Volkswagen-csoport kezébe került. Most - szinte napra pontosan egy évvel a felvásárlás után - újabb változásnak nézhet elébe a vállalat, ha Del Torchio lemond.

A vezérigazgató távozásáról szóló híreket elsőként az olasz ANSA hírügynökség közölte, a Corriere della Sera napilap pedig már el is érte Del Torchiót. A Ducati vezetője nem cáfolta az értesüléseket, ugyanakkor hozzátette: „Ez egyelőre csak egy lehetőség, még semmit nem írtunk alá”.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.