Tovább növekszik az Ural

2013.04.20. 11:41

Továbbra is emelkedő tendenciát mutatnak az Ural eladásai. Az orosz gyártó 2013 első negyedévében tizenegy százalékkal több motort értékesített, mint a tavalyi év azonos időszakában. A hosszúra nyúlt tél miatt az elmúlt hónapokban a kétkerékhajtású modellek voltak a legnépszerűbbek, melyek mostohább időjárási körülmények között is könnyen használhatóak – ezek az összes eladás háromnegyedét tették ki.

Az orosz motorkerékpár-gyártó értékesítései nemcsak a negyedév egészét szemlélve mutattak növekedést, de havi bontásban is előreléptek a tavalyi évhez képest. Ennek ellenére a fejlődés ütemével nem elégedett a vállalat vezetése, ők ugyanis a 2013-as esztendőre az összes eladás harminc százalékos emelkedését tűzték ki célul.

A további fejlődés érdekében igyekeznek a jelenlegi kereskedőhálózattal fenntartani az eddigi jó kapcsolatot, ám emellett az Ural-tulajdonosokat is bevonnák a márka népszerűsítésébe. Ezt az Ural Emissary programmal próbálják megvalósítani, melynek lényege, hogy az uralosok brosúrákat, matricákat vehetnek át a kereskedésekben, majd ezeket osztogatva hozzájárulhatnak a cég reklámkampányához.