A túrázókat csábítja a Triumph

2013.06.06. 10:07

A túrázóknak szánja új, különkiadású modelljét a Triumph. A Sprint GT SE alapjaiban megegyezik a GT-vel, ugyanazt az 1050 köbcentis, háromhengeres blokkot kapta meg, valamint a Showa villa és rugós tag is változatlan maradt. Emellett a blokkolásgátló is jár az új Sprinthez, mely kétféle fényezéssel, áfonyavörös-, illetve pezsgő színben lesz rendelhető.

Az SE kiadáshoz ugyanakkor alapfelszereltségként kínálják a zselés ülést, a fűthető markolatokat és egy nagy túradobozt, melyet úgy alakítottak ki, hogy az utas háttámlájaként is szolgál. A túragép teljes tárolókapacitása így 117 literre nőtt. A különmodell 8999 fontos (3,1 millió forintos) árral kerül a kereskedésekbe, vagyis 500 fonttal (175 ezer forinttal) drágább a Sprint GT-nél.

A brit gyártó ezen kívül több modelljéhez is új fényezéseket vezet be. A Thunderbird láva vörös és fagyos ezüst színben, a Thunderbird Storm pedig matt feketében és grafitban, valamint ezüst márvány festéssel is kapható lesz. A Tiger Explorer és az XC színválasztéka matt grafittal és fehér kristállyal bővül, a Street Triple pedig úgynevezett kozmikus zöldben is választható lesz.