Luxusmárkaként tér vissza a legenda?

2013.06.24. 08:37

A tavalyi év végén kezdődött a mozgolódás a világ egyik legrégebbi motormárkája, a Matchless körül. Az 1899-ben alapított, eredetileg angol márkát görög tulajdonból vásárolta meg Franco Malonetti. Az olasz üzletember neve a Belstaff ruhák és kiegészítők kapcsán vált ismertté.

Malonettiék most Firenzében mutatták be új ruhakollekciójukat – immár a Matchless logójával ellátva. A beszámolók szerint azonban nemcsak a divatról szólt a bemutató, ugyanis a 960 köbcentis Matchless Street Scrambler motorkerékpárt is bemutatták – igaz, erről egyelőre csak egyetlen fotó került nyilvánosságra.

Az új Matchlesst az 1950-es évek Scrambler G50-ese ihlette – többek közt a 20. század egyik legsikeresebb színésze, A Keresztapa-filmekből is ismert Marlon Brando is járt ilyennel. A márka új tulajdonosa, Malonetti a prémiumra fogékony vevőket célozhatja meg a feltámasztott Matchless-szel, így várhatóan nem kínálják majd olcsón a motorokat.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.