Már kapható a legolcsóbb Honda

2013.06.24. 12:36

A Honda igen jelentős szereplője az indiai motorkerékpár-piacnak, ahol elsősorban kisköbcentis, olcsó gépekkel próbál vásárlókat csalogatni. Az idén áprilisban bemutatott Dream Neóért minden eddigi modellnél kevesebbet kellett fizetni, de úgy tűnik, még mindig tudnak faragni áraikból.

A japán gyártó megkezdte ugyanis a legújabb Dream Yuga forgalmazását a dél-ázsiai országban: az ígéretek szerint a 110 köbcentis, négyütemű léghűtéses egy liter benzinnel akár 74 kilométert is meg tud tenni, ez 1,3 liter körüli fogyasztást jelent. A kis Honda teljesítménye 8,5 lóerő, nyomatéka pedig 8,6 newtonméter.

A Dream Yuga három változatban kapható, a legolcsóbb kivitel berúgókaros, dobfékes, kerekei pedig küllősek, míg egy szinttel feljebb alufelni, a legdrágább változatnál pedig önindító jár hozzá. A 172 ezer forintnak megfelelő kiinduló ár közel hétezer forintnyi rúpiával kevesebb, mint amennyit a Dream Neóért határoztak meg annak bevezetésekor. A Yuga egyébként öt színben is rendelhető: feketében, monszunszürke metálban, vörös-, barna-, és ezüstmetálban.