Már nemcsak a katonák lopakodhatnak

2013.06.30. 08:50

A Zero Motorcycles idén tavasszal kezdte meg MMX motorkerékpárjainak tesztelését – a modellt az amerikai hadsereggel közösen fejlesztették, hogy a katonák különleges igényeinek is megfeleljen, és hangtalanul küzdhesse le a nehezebb terepet is.

Az amerikai gyártó ezúttal a kolumbiai főváros, Bogota rendőrségével kötött megállapodást, mely szerint száz DS Police elektromos motorkerékpárt szállítanak le a dél-amerikai országba. A DS Police a 2012-es modellévre készített DS-ek alapjaira épül, és egy töltéssel akár 180 kilométert is meg tud tenni, végsebessége pedig megközelíti a 130 km/h-t. A rendőrségi kellékekkel felszerelt motorokat Bogota legnépesebb, Kennedy nevű negyedében használják majd a járőrök.

A Zerónál nagyon büszkék arra, hogy sikerült megkötniük ezt a megállapodást, és egyáltalán nem kizárt, hogy a jövőben is folytatódik az együttműködés a motorgyártó és a bogotai rendőrség közt: kölcsönös elégedettség esetén újabb motorokat is rendelhetnek a járőröknek.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.