Könyv az első magyar GP győztesről

2013.07.05. 12:11

Azon túl, hogy ismét csodálatos autók és motorok várnak ránk a több, mint 100 éves Millenáris Velodrom bringapályán (1146 Budapest, Szabó József utca 3.) holnap, vagyis szombaton, a mindig vidám és sosem sosem csüggedő Magyar Riga Motoros Klub is tizedik szülinapját ünnepli. Számunkra a nagy hír nem is a veteránok meg a cuki szoci kisvackok: a Velodrom vendége Szabó II László, a legendás motorversenyző, akinek pályafutásáról szóló könyvet a helyszínen, délelőtt mutatják be.

Az első magyar GP győztes életét összefoglaló könyv Ocskay Zoltánnak, a Veterán magazin szerkesztőjének és több szakkönyv szerzőjének a munkája. Sosem látott fotók és izgalmas történetek várnak azokra, akik a helyszínen dedikáltatnák a kiadványt.

Szabó az MZ gyári pilótája is volt, olyanokat utasított maga mögé, mint a többszörös világbajnok Giacomo Agostini, Phil Read, vagy Jim Redman. A pálya közepén ott lesz néhány a korábbi versenymotorok közül is.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.