Kémfotón a legújabb bokszer-BMW

2013.07.23. 12:54

Az utóbbi években a BMW HP2-es sorozatából endurót, supermotót és sportmotort is láthattunk, most pedig retró stílusú csupasz gépen dolgoznak a bajorok. A hivatalos bemutatásra még várni kell, de a kémfotósok elől nem tudták elrejteni a motort.

Bár az eddigi egyetlen fotó elég rossz minőségű, bizonyos részletek így is kivehetőek. A HP2 Roadster nem az új R 1200 GS-ben bemutatott folyadékhűtéses bokszert kapja meg, hanem a korábbi, léghűtéses blokkot. Emellett vastag, fejreállított első villa, küllős kerekek és kerek fényszóró járul hozzá a klasszikus kinézethez.

Ha igazak a hírek, a BMW az őszi, milánói EICMA motorkiállításon leplezheti le a HP2 Roadstert, azonban az olaszországi szalonra nemcsak ezzel készülnek: az S 1000 RR sportgép csupasz változatát és az R 1200 RT túragépet is meglesték már a kémfotósok, e két modellt is Milánóban leplezhetik le a nagyközönség előtt.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.