Két motorlopás egy nap alatt

2013.08.25. 16:04

Igazán szerencsés embernek érezhette magát néhány óráig a 61 éves David Dickinson. Röviddel az után, hogy bejelentette Harley Davidsonjának eltűnését, megcsörrent a telefonja, és a rendőrök közölték, hogy megtalálták a motort. Csakhogy aznap éjjel még egyszer nyoma veszett.

Dickinson ellopott motorja
Dickinson ellopott motorja

A Missouri állambeli St. Louisban élő Dickinson motorjával defektet kapott, és felhívta fiát, aki trélerrel segített elszállítani a Harleyt. Éjszakára le sem vették az utánfutóról, másnap délutánra azonban eltűnt – a trélerrel együtt. A tulajdonos azonnal be is jelentette a lopást a rendőrségen, és szerencséjére még aznap este meg is találták a 2006-os Harley Davidson Wide Glide-ot – a trélerrel együtt, mely egy lopott teherautóhoz volt erősítve.

A megtalált gépet Dickonson fia házához szállíttatta, abban reménykedve, hogy a forgalmasabb környéken jobban szem előtt lesz. Úgy tervezte, hogy másnap érte megy, és amíg ő dolgozik, a defektes motort beadja a gumiszervizbe javításra. Mikor fia házához ért, döbbenten tapasztalta, hogy a Harley ismét eltűnt.

Nem tarthatott tehát sokáig a férfi öröme, amit a motor megtalálása miatt érzett. Ugyan a második lopást is bejelentette a rendőrségen, de saját elmondása szerint már nem igazán bízik abban, hogy visszakapja, kezd beletörődni a veszteségbe.