Halálos baleset az oldalkocsis vb-n

2013.09.01. 18:56

Kevesebb, mint egy hónappal azután, hogy az oldalkocsis világbajnokság hollandiai futamán, versenybalesetben vesztette életét a német Sandor Pohl, most újabb tragédia árnyékolta be a sorozatot.

Forrás: speedweek.com
Forrás: speedweek.com

Ezen a hétvégén a németországi Schleizer Dreieck versenypályára látogatott a mezőny, a szombati napon pedig megrendezték a Continental Superduke Battle elnevezésű betétfutam első versenyét is. A leintés előtt nem sokkal a rajt-célegyenes előtti sikánban ütközött egymásnak két motoros, az elszabaduló versenygépek egyike pedig eltalálta a posztján tartózkodó pályaorvost. A szerencsétlenül járt orvos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Helyszíni jelentések szerint a balesetben érintett két motoros sokkos állapotba került. A rendezők azonnal leállították a versenyt, a szombati nap további programjait szintén törölték. A tragédia ellenére a vasárnapi program azonban az eredeti ütemterv szerint kerül megrendezésre.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.