Kezdődik a szezon

2014.03.31. 12:12

A tavasz beköszöntével nemcsak a motoros szezon kezdődött el, de megjelent a Shox 2014. évi katalógusa is. A gazdag kínálatban ezúttal is szerepel teljes motoros ruházat, a sisaktól a dzsekin és a nadrágon át egészen a csizmáig. Emellett motorunkhoz is számos kelléket és kiegészítőt találunk: lámpákat, tükröket, fékbetéteket, vagy éppen szerszámokat.

A szélálló és vízlepergető Shox X-line textildzseki elsősorban robogósoknak ajánlott. A könyöknél, a vállnál és a gerincnél cserélhető protektorokkal szerelték fel, a háton pedig fényvisszaverő betétek szolgálják a biztonságot. Ára 39900 forint.

Az AGV K3 SV bukósisak igazi csúcsfejlesztés a középkategóriában. Két különböző héjméret is választható, a bélés pedig kivehető és mosható. A szellőzést dinamikus szellőzőrendszer biztosítja. A sisakba UV-szűrős napszemüveget építettek, és bluetooth-kihangosítóhoz is előkészítették. Ára 69900 forint.

Térképünket vagy tabletünket (10 collig) is magunkkal vihetjük a Givi EA112 tanktáskában, mely esővédő fóliával óvja az időjárástól készülékeinket. Fém tankhoz négy kivehető mágnessel, műanyaghoz pedig szíjakkal rögzíthetjük. Ára: 15790 forint.

A Givi XS317 hátizsákba akár 15 hüvelykes laptopot is tehetünk. A telefonnak és az iratoknak külön zsebet alakítottak ki benne, míg a külső, hálós rekeszben ruhákat is tarthatunk. A súly egyenletesebb elosztásából a deréknál és a szegycsontnál elhelyezett szíjak is kiveszik a részüket. A fényvisszaverő betétek éppúgy a biztonságot szolgálják, mint a sárga, láthatósági huzat, mely ráadásul az esőtől is véd. Ára: 39900 forint.

A katalógus ide kattintva letölthető.