Pórul járt a robogótolvaj

2014.07.16. 11:12

Ahhoz, hogy valaki fényes nappal próbáljon meg elkötni egy robogót, meglehetősen nagy bátorság kell. A napokban kamera is rögzített egy ilyen esetet, ahol aztán a meggondolatlan tolvaj igazán pórul járt.

Miután kiválasztotta az ellopni kívánt kétkerekűt, szétnézett, és meggyőződött róla, hogy senki nem vette észre. Azonban tévedett, ugyanis mielőtt elhajtott volna, az épületből kirohant egy férfi – talán a robogó tulajdonosa – és szó szerint lerúgta a motorról. Aztán megjelentek még ketten, és mindenféle finomkodást nélkülözve magyarázták el neki, hogy nem szép dolog elvenni más tulajdonát.

Nem tudni, melyik országban történt az eset, így azt sem, hogy milyen büntetésre számíthatnak az önbíráskodók. Az azonban szinte biztos, hogy a motortolvaj sokkal rosszabbul járt, mintha a rendőrséget hívták volna ki hozzá.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.