Nincs garázsod? Van megoldás

2014.11.01. 11:35

Nem mindenki engedheti meg magának, hogy garázst építsen, és persze az is előfordulhat, hogy lakásunk közelében nincs bérelhető megoldás. Ekkor jelenthet segítséget a motorosok számára a német GSM mobilgarázsa.

Tulajdonképpen egy teleszkópos, kihúzható fémbódéról van szó, amely a motor méretéhez állítható, és még akár a motorállványnak is helyet biztosít. Néhány polccal felszerelve teljes motoros felszerelésünk elfér benne a sisaktól a bőrruhán át egészen a szerszámokig, szervizanyagokig.

A gyártó szerint kiváló korrózióvédelemmel rendelkezik a mobilgarázs, amely így az időjárás és a lopás ellen is védi motorunkat – noha természetesen más garázsokhoz hasonlóan ez sem feltörhetetlen. Aki viszont saját kezűleg szerelgeti is motorkerékpárját, annak azért a nagyobb munkák elvégzéséhez aligha ez jelenti a legkellemesebb alternatívát.

A motorosoknak tervezett mobilgarázs áráról a gyártó honlapján nincs információ, de az azért sejthető, hogy nem olcsó mulatságról van szó.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.