Ne menekülj a rendőr elől, mert úgyis elkapnak

2015.01.06. 13:22 Módosítva: 2015.01.07. 09:56

Egy felháborodott családfő értesítette a rendőröket a nagy-britanniai Birminghamben, hogy kis híján összeütköztek egy motorral, amelyen három fiatal ült. Az egyenruhások hamar a helyszínre értek, a hajszát pedig helikopterről rögzítették is.

A rendőrségi szirénák hangjára két fiú leszállt a motorról, harmadik társuk, egy tizenhárom éves srác azonban menekülni kezdett. Szerencséje volt, hiszen meggondolatlanságával végül senkinek nem okozott kárt, pedig a házak közt kanyarogva könnyen találkozhatott volna akár gyalogosokkal is.

A fiú aztán füves részre hajtott a motorral, amely megcsúszott, és kipördült alóla. Tett még egy próbálkozást annak felállítására, de újabb elcsúszás lett a vége, ekkorra pedig már a sarkában volt az egyik rendőr. Ezért úgy döntött, inkább futva folytatja útját.

Egy ideig elég jól is tartotta magát, éles fordulókkal őrizgette előnyét az egyenruhások előtt. Végül aztán elfáradhatott, egy másik füves területen ugyanis megállt. Miután elfogták, előállították és meg is bírságolták a meggondolatlan fiatalt.