Az oroszokat koppintja a KTM

2015.01.14. 09:49 Módosítva: 2015.01.14. 11:06

Bár hazánkat idén – néhány napnyi nagy hideget és havazást leszámítva – eddig elkerülte az igazi tél, külföldi példákból tudjuk, hogy a legmegszállottabbak ilyen körülmények között sem teszik le a motort. Előkerül a szöges gumi, a meleg ruha, és irány a jégmező.

A KTM gondolt azokra a gyerekekre – és játszani szerető szülőkre – is, akik a hóban nem érik be egy egyszerű szánkóval. Nekik készült ez a bob, amely az osztrák márkára jellemző, narancs-fekete színösszeállítást viseli. Az acélvázas járművet fékkel is felszerelték a biztonságosabb csúszkálás érdekében, de a Ready to Race matrica sem maradhatott el.

Az osztrákok azt nem említették meg, hogy milyen kor-, illetve súlyhatárig használható az SX Pro Snow Racer, az viszont biztos, hogy téli játékhoz képest igen húzós az ára: 200 eurót, azaz mintegy 64 ezer forintot kell kicsengetni érte.
Csikós vette észre, hogy ez a szánkó lényegében megegyzik a bő harminc évvel ezelőttiorosz vasszánkókkal, és szinte csak a színében és logójában tér el azoktól.