Halk surrogás váltja a V2-esek röfögését

2015.02.06. 10:47 Módosítva: 2015.02.06. 10:48

Egy hónapja sincs, hogy a Polaris hatalmas összeget fektetett az elektromos motorokkal foglalkozó Brammoba, máris levédették a Victory Charger nevet. A fenti két információból jósnő nélkül is össze lehet rakni, mire készül a Victory és az Indian márkákat birtokló cégcsoport.

Az elektromos cruiser gondolata egyre több motorgyártót foglalkoztat, gondoljunk csak a Brammo eCruiserre vagy a Harley LiveWire porjektre – ráadásul mindegyikre hatalmas figyelmet fordít az amerikai média, így érthető, hogy a Victory is felszállna erre a vonatra.

Az sem véletlen, hogy a Victory márkanév alatt érkezik majd az elektromos modelljük: az amerikai gyártó motorjai bár kifogástalan minőségűek, a piac nehezen fogadta be őket, hiszen nincs múltjuk, presztízsük, mint a Harley-Davidsonnak. Az Indian feltámasztásával viszont sikerült történelmet gründolniuk a hátuk mögé, a Victory így megmaradhatott vállaltan modernnek és előremutatónak.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.