2015.03.08. 13:17

A Harley-Davidson házi motorépítő versenyére magyarok is neveztek. A legolcsóbb modellből kellett valami izgalmasat kihozni. Nem mindenkinek sikerült, de a mieink kitettek magukért.

A Harley-Davidson mindent megtesz, hogy az új Streetről a lehető legtöbbet beszéljenek. Ügyes húzás, hogy versenyre hívták a dílereiket: mutassa meg mindenki, mit tud kihozni az új, vizes hétötvenesből. A versenyre nevezők ugyanabból a gyári, tök sztenderd kivitelből indulhattak ki, és a saját fantáziájuk szerint alakíthatták át a motort.

Összesen tizenhét kereskedő vette fel a kesztyűt és állt neki valami egyedi megalkotásának. A projekt honlapján meg lehet nézni az összes, Battle of the Kings versenyre nevező motort (sajnos a pozsonyiak átalakításáról még nincs fönt kép). Szavazás előtt természetesen végiglapoztam mindegyik galériát, és milyen jól tettem. Rossz érzés lett volna azt mondani, azért a magyarokra szavaztam, mert hát ők a magyar résztvevők. Így viszont a legnagyobb nyugalomban merem behúzni a Harley-Davidson Budapest és Sapka mester motorja mellé az ikszet: tényleg az övék tetszik mind közül a legjobban.

Nektek, kedves olvasók, melyik tetszik a legjobban? Szavazzatok a kedvencetekre!