A rendőrség szagot fogott: 65 helyett 288 km/h

2015.04.20. 16:50

Guy Martin a Man TT ünnepelt hőse, az egyik legtehetségesebb és legjobban ünnepelt versenyzője az utcai versenyeknek. Ezúttal viszont nem valamelyik tévéműsorával vagy sporteredményével került be a hírekbe, hanem egy autós gyorshajtással. Egy cikkben bevallotta, hogy a Man-sziget egyik apró falujában némileg átlépte a sebességhatárt: a 40 mérföldes (kb. 65 km/h) korlátozás alá eső zónában 288 km/h-val küldött megy egy Aston Martin Vanquish Carbont.

Az egyik résztvevő: Guy Martin
Az egyik résztvevő: Guy Martin

Az esetről a Sunday Times autós rovatában számolt be egy tesztben, finoman részletezve, hogy ezzel a tempóval haladt a TT egyik leggyorsabb szakaszán, a Sulby egyenesben, és még nem kellett beszúrni a legfelső fokozatot, majd Ballaugh falu felé fordult a balosban, ahol csapkodott az autó hátulja.

A másik résztvevő: Aston Martin Vanquish Carbon
A másik résztvevő: Aston Martin Vanquish Carbon

Ezen a ponton a rendőrség gyanút fogott, ugyanis a közhiedelemmel ellenben azért vannak sebességkorlátozással védett részek a szigeten, és Guy Martin éppen egy ilyenen eresztette szabadon a lóerőket. Az ügyben nyomozást rendeltek el.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.