Még az unokáknak is ezzel hencegünk majd

2015.05.11. 06:12 Módosítva: 2015.05.11. 06:12

Ritkán adatik meg a lehetőség, hogy egy világszínvonalú produkciót ereje teljében hozzanak Magyarországra. Persze, járnak itt világsztárok, de többnyire csak akkor, amikor már túl vannak a zeniten. Pedig a show akkor a legjobb, amikor nem csak rutinból, profizmusból rakják zsebre a közönséget, hanem még tényleg beleadnak mindent.

Emiatt ha valaki mégis a karrierje csúcsán jár erre, tulajdonképpen tök mindegy, hogy egy atom koncert van kilátásban, vagy éppen Lionel Messi fog dekázgatni, nehezen engedhető meg, hogy kihagyjuk. Június 14-én az ilyen különleges pillanatok egyike fog bekövetkezni, ugyanis ekkor Magyarországra látogat a Nitro Circus, és bemutatják, hogy miért is kell őket együtt emlegetni az 1969-es Black Sabbath-tal vagy az 1996-os Ronaldoval. Csak szólok, mind a kettő olyan, hogy aki élőben látta, mit művelnek, soha nem felejtette el.

A Nitro Circus nem most alakult, de pillanatnyilag nagyon keményen a csúcson vannak: amikor már kezdtük azt hinni, hogy a motoros ugratások terén már mindent kimaxoltak, az egyikük elsőként beadta a tripla hátraszaltót. És most jönnek, hogy nálunk csinálják a bulit.

Helyszín és időpont: Groupama Aréna, 2015. június 14.

Jegyek kaphatók a www.tex.hu oldalon, a Ticket Express irodáiban és az Eventim hálózatában!

További információk az eseményről a www.budapestjump.com és a www.nitrocircuslive.com, www.facebook.com/NitroCircusLiveBudapest és www.facebook.com/NitroCircus oldalakon.