Elég penge lett Orlando Bloom motorja

2015.05.18. 16:47

Orlando Bloom nagy rajongója a motorozásnak és az épített motoroknak, ráadásul nagyon jó ízléssel választ magának járműveket – elég csak a Deus Mono-ra gondolni, amit az ő megrendelésére készített a Deus ex Machina nevű, életstílusban, szörfben és custom motorokban utazó műhely.

A filmsztár annyira elégedett volt a Deus-szal, hogy ismét tőlük rendelt magának motort, amihez az alapot egy BMW S 1000 R adta, amiről már mi is megírtuk, hogy az egyik legjobb sportos naked bike.

A kimondottan modern, néhol diszharmónikus BMW-ből egy enyhén retrós café racert faragtak. Módosították a tankot és az ülést, kerek lámpát tettek a furcsa gyári helyére, és a széles streetfighter kormányt rövid csutkákra cserélték.

Az optikai tisztogatás áldozata lett az eredeti kipufogó is, a nagy alsó dob nem fért bele a látványba. Hasonló lett a sárvédők sorsa is, menniük kellett. A végeredmény nem lett tökéletes – a nagy vízhűtő, a masszív és merev váz, valamint az itt-ott kuszán futó vezetékek miatt amúgy sem lett volna könnyű a feladat. De ha már egy híres ember az ügyfél, akkor a biztonság kedvéért egy stáb is a helyszínen termett, és egy rövidfilmet is összedobtak a projektről a BMW számára.