Megvennéd Marlon Brando motorját?

2015.06.25. 07:28

Aligha létezik olyan filmrajongó, akinek ne lenne ismerős Marlon Brando neve. A legendás színész olyan, ma már klasszikusnak számító produkciókban is játszott, mint például a Keresztapa, vagy Az utolsó tangó Párizsban.

Azt viszont már kevesebben tudják Brandóról, hogy volt egy Harley-Davidsonja. Az 1969-es évjáratú FLH Electra Glide-ot 1970-ben vette meg. A 2004-ben elhunyt színész korábban azt mondta, imádott az éjszaka közepén motorra ülni, és a New York környékén bolyongani. Akár egyedül, akár egy csinos nővel a háta mögött képes volt végigmotorozni a nyári estéket.

Ezen a héten szombaton azonban kalapács alá kerül a Harley, amelyre Beverly Hillsben lehet majd licitálni. A szervezők százezer dolláros kikiáltási árat szabtak meg, de várakozásaik szerint akár 400 ezret is hozhat a gép – ez bő 110 millió forintnak felelne meg (a fenti képen Brando nem ezen, hanem egy Triumphon látható).

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.