2015.07.03. 09:11

Tavaly még úgy tűnt, minden rendben az Erik Buell Racing háza táján, sőt, mintha a márka elkezdte volna összeszedni magát. Idén tavasszal azonban már rossz hírek jöttek, az EBR ismét csődközelbe jutott, ez pedig a Heróval folytatott együttműködésükre is rányomta bélyegét.

Most már biztosan nincs visszaút, az Erik Buell Racing maradványait ugyanis július 21-én elárverezik. A licit tárgyát képező nagy csomag tartalmazza a megmaradt alkatrészeket, az eladatlan motorkerékpárokat és a szellemi tulajdont, különböző terveket is. Ezeket természetesen nem csupán tárgyként kezelik az árverés során, hanem egy vállalat részeként.

Azt egyelőre nem tudni, mekkora összeg folyhat be az értékesítésből, az azonban biztos, hogy a pénzt a hitelezők kifizetésére, az EBR tartozásainak rendezésére fordítják. A leendő vevő tulajdonjogát bírósági döntés is megerősíti majd. Erre viszont nem kell majd sokat várni, az aukció után két nappal, 23-án meg is hozzák a tervek szerint.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.