Elárverezik a Jurassic World Triumphját

2015.07.22. 16:32

Különleges Triumphra lehet licitálni holnaptól (július 23-tól) az Ebayen. Elárverezik ugyanis a Jurassic World című filmben szereplő Scramblerek egyikét. A dinoszauruszos mozi elképesztően nagy siker lett világszerte, így nem kizárt, hogy a motorkerékpárért is jelentős összeget sikerül majd szakítani.

A forgatások kedvéért összesen három Scramblert alakítottak át. Ezek egyikét a főszerepet játszó Chris Pratt kapta meg a munkák befejeztével. A második példányt a Triumph nagy-britanniai központjában állították ki, míg a harmadik kalapács alá kerül. Az árverés holnap kezdődik és mindössze tíz napig tart.

A bevételekből a The Distinguished Gentleman's Ride elnevezésű, éves motoros rendezvényt támogatják majd, amely nemcsak a klasszikus motorok ünnepléséről és a közös motorozásról szól: fő célja, hogy anyagilag is hozzájáruljon a prosztatarák elleni kutatáshoz. A világ nyolcvan országában vannak jelen, programjaikat számos különböző városban tartják.

A Triumphnak egyébként sem újdonság már a hollywoodi kapcsolat. Korábban is olyan sztárok ültek a márka modelljeinek nyergébe mint Steve McQueen, Marlon Brando, vagy éppen a közelmúltban Bradley Cooper, George Clooney és Ryan Reynolds.