Így törte össze magát Casey Stoner

2015.07.28. 15:43

Okozott némi meglepetést, amikor a címvédő MuSASHi RT HARC Pro csapata az idei suzukai nyolcórás verseny előtt bejelentette, Leon Haslam helyett a MotoGP egykori világbajnokát, az ausztrál Casey Stonert ülteti Hondája nyergébe.

Stoner aztán az edzések során bizonyította, nem volt ez rossz döntés, ő volt ugyanis csapata leggyorsabb tagja. A versenyen aztán Takumi Takahashit váltotta, ekkor a csapat éppen a második helyen állt. Stoner az élre állt, de öröme nem tartott sokáig: igen komolyat bukott, eltörte a lábát és vállsérüléseket is szenvedett. A csapat később megerősítette, hogy a gázkar beragadása okozta a balesetet.

A hondások ezt követően nem is tudták folytatni a versenyt. Végül a Katsuyuki Nakasuga, Bradley Smith, Pol Espargaro összetételű hármas hódította el a győzelmet egy Yamaha R1-essel.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.