Veszedelmes vaddisznót villant a Yamaha

2015.08.06. 11:30

A Yamaha ismét egy hosszú beetető kampányba kezdett, aminek első része az alábbi videó. Konkrétumot alig látunk, főleg sivatagi veretésre utaló képeket mutatnak. Elsőre egy valódi túraendurónak épített MT-09-re is következtethetnénk a részletekből - ilyen a három hengeres motor és a bütykös gumi, de néhány elejtett részlet alapján egészen biztosan nem erről van szó.

Ugyanis ha jobban megnézzük:
- a haladós képeken két kerék veri a port
- a háttérben egy négykerekű jármű tűnik fel
- a felvételen látható bütykös gumi sem motorra való fajta
- a kipufogó helyzete is értelmezhetetlen lenne egy motoronSokkal valószínűbb tehát, hogy egy Polaris RZR-szerű szöcskét építenek, amiben az MT-09 blokkja adja az őrületes dinamikát - száznál több lóerőt lehet belőle kihozni, ami minden, csak nem kevés egy ilyen járműbe.

A leleplezés szeptemberre várható, és addig még néhány beetető kisfilm is várható, hiszen a Yamaha egy ideje már az ilyen csepegtető-szivárogtató kampányok nagy rajongója.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.