Felöltöznél? Még nem késő!

2015.08.29. 11:45 Módosítva: 2015.08.29. 11:45

A nyaralások lassan véget érnek, kezdődik az iskola, szép csendben beköszönt az ősz. Bár a nyárnak mindjárt vége, a motoros szezon azonban még javában tart, így érdemes kihasználni a Shox nagy nyári kiárusításának akcióit. Ha eddig még húztátok a lerongyolódott cuccok cseréjét, akkor most itt a kiváló alkalom, hiszen szokás szerint igen jó holmikat kínálnak kedvezményesen.

Itt van mindjárt a Difi Valencia Pro bőrruha, amely fekete és fehér színben is kapható. Igazán puha, ugyanakkor strapabíró bőrből készült, a sztreccs betétek pedig kényelmesebbé teszik a mozgást. A protektorok elhelyezkedése is állítható, hogy a lehető legjobban igazodjon testünkhöz. Most akciósan 99 900 forintért vihető haza.

Fejünk védelmére kiváló az MDS Fullsun bukósisak. Héjszerkezete termoplaszt, bélése pedig kivehető és mosható. Összetett, kiváló szellőzőrendszerrel látták el, és UV-szűrős napszemüveget is építettek bele. Ára most csupán 27 900 forint.

Fontos cuccainkat a Givi XS317 hátizsákban vihetjük magunkkal, amelynek anyaga környezetbarát. A külső rekesz hálós zsebébe rakhatunk ruhákat, vagy más személyes holmikat, a belső rekesz pedig egy bélelt laptoptáska, amelyben legfeljebb 15 colos gépek férnek el. A derékon és szegycsonton futó szíjak segítenek a terhelés elosztásában. A fényvisszaverő betétek éjszaka jönnek nagyon jól, az esővédő huzat pedig az időjárás viszontagságaitól is megóvja csomagunkat. A táska most 31 990 forintba kerül.

Ha pedig ez nem lenne elég, akkor pakolhatunk a Givi Maxia E52N túradobozba is. Kialakítása duplafalú, űrtartalma pedig tekintélyes, 52 literes, akár tízkilónyi cuccot is elbír. Két zárt sisak befogadására alkalmas, ideális tehát páros túrához. 59 990 forintba kerül.

A friss Shox-katalógus letölthető erre a linkre kattintva.