David Beckham spoilerezi az új Triumph-ot

2015.09.08. 16:42

David Beckham nagy rajongója a motoroknak - ráadásul elég jó stílusú motorokat válogat magának. Első filmszerepe is összefügg a hobbijával, a Outlaws című moziban fontos szerepet kap egy motor - egy olyan motor, amit még nem mutattak be. Ez pedig az eddig titkolt vízhűtéses Triumph Bonneville. De a hírzárlatot nem a Triumph oldotta fel, hanem a film forgalmazója a trailerrel és a promóciós képekkel.

A filmhez szükséges tőkét a méregdrága motoros ruhákat is gyártó Belstaff adta - ezért ha valamelyik szereplőn egy rohadt jó dzseki lesz, akkor azt meg fogjuk találni a katalógusban - a többi viszont kőkemény profizmus, a szürreális képi világú történetben A kategóriás nagyágyúk hozzák a figurákat, például Harvey Keitel és Cathy Moriarty. David Beckham egy vándorcirkusz motoros kaszkadőrét alakítja, a motorja pedig egy még kiadatlan Bonneville, ráadásul annak is egy sejthető csúcsmodellje.

Az egyik leginkább meglepő részlet a gépen a jól látható vízhűtő, de teljesen új a tank és a váz is - nagyon úgy néz ki, mintha a Thruxton következő generációja lenne, vagyis a régivágású Bonneville sorozat legsportosabb darabja.

Egészen biztosan nem ez lesz az alapmodell, a fordított Öhlins teleszkóp és a radiális Brembo fék egy drágább kivitelt feltételez, amit jellemzően egy R betűvel jeleznek.

Többen úgy vélekednek, hogy az új Bonneville sorozat blokkja nagyobb lesz, mint az eddigiek, vagy legalábbis lesz belőle nagyobb a már megszokott 865 köbcentis mellé - ezt viszont nehéz megmondani egy oldalpillantásból. Mindenesetre ez az első alkalom, hogy a kémfotókon már látott modell tankján ott feszít a Triumph felirat.

A filmen látott darab nem teljesen egyezik azzal, amit az elcsípett fotók alapján várhatunk, másnak tűnik az ülés, nincsenek rajta tükrök és más a kipufogó.

A rövidfilmet teljes hosszúságában először a Belstaff's London Fashion Week-en vetítik szeptember 21-én, míg a motor bemutatóját novemberre, a milánói motorkiállításra, az EICMA-ra időzítik.