Ezzel be fog tenni a konkurenseknek a Yamaha

2015.09.24. 11:57

Úgy tűnik, úton van a követező Yamaha FZ1 Fazer, ráadásul az új YZF-R1 arcát kapja majd meg - a hír a japán gyártók ügyében mindig jól értesült Young Machine magazintól származik.

Korábban is hálás volt a sportos csúcsmodell arcát átültetni más típusokra, pláne, ha az R1-hez hasonlóan jól sikerült, karakteres fejidomról van szó.

A műszaki tartalomról nehéz előre nyilatkozni, de ha a Yamahánál tartják magukat a hagyományokhoz, akkor egy új fejlesztésű vázba beépítik az előző Big Bang R1 átdolgozott blokkját, körülbelül 150-160 lóerővel és rövidebb áttételekkel.

Mivel már a fő konkurensek, a Kawasaki Z1000SX és a Suzuki GSX-S1000F egyaránt rendelkezik kipörgésgátlóval, így az FZ1-es sorozatot is el fogják látni menetbiztonsági elektronikával és üzemmódkapcsolóval, azt viszont még korai lenne megmondani, hogy a Super Ténérében használt rendszert, vagy az új YZF-R1 kifinomult csomagját ültetik át.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.