Adja a sportos ívet, pedig csak 500 köbcenti

2015.10.08. 12:55 Módosítva: 2015.10.08. 12:56

Már most érezhető a hatása a Hondánál a Light Weight Super Sports Concept tanulmánymotornak, ami műszaki téren nem hozott újdonságot (valószínűleg a CBR250/300 alapjait használták, de erről nem nagyon beszéltek), de formai megoldásai előrevetítik a későbbi sportos Hondák megjelenését. Az új formanyelv első fecskéje a 2016-ra megújuló CBR500R lesz - meglepő, hogy egy két éves modellel kezdik a megújulást.


A legfontosabb változást az élesebb vonalak, a ledes fényszórók és a teljesen új fejidom jelenti, ezen felül még módosítják a futóművet, valamint a teleszkópvilla rugóelőfeszítése állítható lesz. Ezeken felül növelik a tank méretét, valamint lecserélik a tanksapkát egy zsanérosra (a korábbi a klasszikus, kézben maradós). Állíthatóak lesz a fék- és a kuplungkar, új gyújtáskulcsot terveznek a motorhoz, lecserélik a kipufogót és új színeket vezetnek be.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.