A Honda lesz a király, ha ezt tényleg megcsinálják

2015.10.13. 17:32

Soha nem gondoltam volna, hogy egy ilyen vidám hülyeséget pont a Honda fog gyártásba engedni. Erre jön a hír: egy angol kereskedő szivárogtatta ki, hogy már dolgoznak a Hondánál a Bulldog tanulmány szériaváltozatán.

Márciusban az oszakai kiállításon mutatták be a koncepciót, ami egyfajta Honda Zoomer átirat pár méretoszállyal feljebb pozícionálva. A váz és a soros kéthengeres blokk a kiállított motornál a CB400F-ből származott, ami nem más, mint a japán belpiacos változata a CB500F-nek.

A Bulldog tanulmány a külsőségektől néz ki állatian jól, hiszen egy munkagép benyomását kelti. A hatalmas tank, a masszív bukócső, az első-hátsó csomagtartókeret és a telószáron lévő gumiharmonika mind-mind hatásos részlet, ahogyan a dupla kerek lámpa és a traktoros hangulatú terepgumi is. Az alap CB500-tól eltért viszont a magasra szerelt sárvédő és a 15 collos kerék.

Reméljük, hogy a hír igaz.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.