Várhatjuk az Africa Twin nehéztúrázó változatát

2015.10.15. 11:41 Módosítva: 2015.10.15. 11:42

A nagyobb piacokon is még csak előrendelhető a CRF1000L, de már egy új modellváltozatra hangol a Honda. Az európai központjuk Youtube csatornája osztott meg egy nagyon szépen fényképezett videót, amin két motor zúz gyönyörű és lakatlan tájakon, majd a végén feljön egy dátum - 2015. október 16., ami történetesen a holnapi nap. A kaland folytatódik, ez a videó címe.

A címadás azért furcsa, mert a CRF1000L Africa Twin lényegében már tavaly debütált a nemzetközi kiállításokon - igaz, akkor még True Adventure tanulmánynak hívták, de valójában egy majdnem szériakész motor volt. A videó pedig nagyon keveset mutat a motorokból, ezért akaratlanul is arra következtet az ember, hogy valami újdonsággal készülnek, mint amilyen például egy kényelmesebb, túrásított változat, nagy szélvédővel és komplett dobozrendszerrel.

Honda CRF1000L Africa Twin
Honda CRF1000L Africa Twin

Ez a feltevés azért is valószínű, mert nem olyan régen felbukkant egy kémfotó, amin pont egy ilyen változat látható, nem messze a Honda németországi fejlesztőközpontjától, amint vélhetően nagy sebességű autópályás tesztről tért vissza.