Nem hazudtak, a forma penge lett

2015.10.16. 16:59

Már korábban megírtuk, hogy a Honda 2016-ra alaposan megújítja az alig két éves, A2 kompatibilis sportmotorját. Tegnap este le is leplezték az új CBR500R-t a flordiai American International Motorcycle (AIM) Expón. 

Az új forma valóban hegyesebb, élesebb lett, ettől az egész motor sokkal gonoszabbnak néz ki. A 48 lóerős teljesítményt nem hergelhették, a futóművet viszont átdolgozták, állítható lett elöl is az előfeszítés, nagyobb lett a tank, állíthatóak lettek a kormányon a kezelőszervek, valamint rövidebb lett a kipufogó, így jobban érvényesül a hátsó rész formája.

És el ne felejtsem, új lett a gyújtáskulcs - ez igen fontos, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen tárgyat dobunk ki a kávézóban az asztalra.

Az új CBR500R-en kívül bemutatták a sportmotor kínálat 2016-os frissítéseit is, de ez a CBR300R, a CBR600RR és a CBR1000RR Fireblade esetében csak új színeket jelent.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.