Két szó: új Hayabusa

2015.10.21. 10:52

Ahogy közeleg a Tokyo Motor Show, úgy pörögnek fel a pletykák egyenesen a piros zónáig. Az ilyen szóbeszédeknek a leszabályzás körüli fordulat nagyon veszélyes, mert lelkesedés közben igen nehéz megkülönböztetni a tényt a találgatástól. Most, hogy ezzel tisztában vagyunk, vessünk egy pillantást az új Hayabusaként emlegetett motorra.

Nemrég a Suzuki bedobta a Concept GSX-et, de akkor csak tippelgetni lehetett, mivel készülnek, a Young Machine magazin pedig - bár nem tiszta, hogy hírről vagy tippről van szó - már egy 1500 motorral szerelt Hayabusáról ír.

Bármi is lesz a GSX Concept, érdemes fejben tartani, hogy a Suzuki a nullától a szériagyártásig majdnem öt évet szokott dolgozni a motorjain, illetve ez egyértelműen tanulmány lesz, mindenféle ígéret nélkül.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.