Bedurvul a kompresszoros Kawasaki

2015.10.26. 12:43

Egy új videót dobott fel a netre a Kawasaki a 2016-os modellévre felfrissített H2-es Ninjáról. Igazán komoly változásokra ugyan nem kell számítani az eddigiekhez képest, de ez valahol érthető is. Vajon mit tudnának még javítani egy brutális erejű, kompresszoros sportgépen?

A japán gyártó tavaly hosszasan csigázta a kíváncsi rajongók érdeklődését. Először sziluettes képeket mutatott a H2-ről, majd a kompresszoros sornégyes hangjából adtak ízelítőt. A gyári fotókat aztán novemberben hivatalos bemutató követte. Most úgy döntöttek, kicsit felfrissítik a 2016-os modellévre, ehhez pedig készítettek egy közel négyperces videót is, amely áttekinti a H2 eddigi pályafutását.

Itt persze a felhajtás nagyobb, mint maga a változás. A nagy újdonságot ugyanis egy új fényezés jelenti, amit Mirror Coated Spark Blacknek neveztek el (nagyjából tükörbevonatú, csillogó feketét jelent). Ez tulajdonképpen annyiból áll, hogy egyes kasznielemeket csillámos feketére fújtak, ezzel el is készült a fészlift. Mivel műszaki módosításokról nemigen beszélgethetünk, így nincs is más hátra, minthogy lapozgassuk a galériát.