Leleplezték a Husqvarna 701 Endurót

2015.10.28. 11:17

Most zokogok, annyira tökéletesen elkapták a Husqvarna 701 Enduró imázsfilmjének a hangulatát. Nagyjából benne van az, amit a szoftendurózásban szeretek, csak hát gyönyörű tájakon, nagyon szépen motorozó pilótával ez még a fantáziámban élő képeknél is csodálatosabb.

A 701 Enduro a 701 Supermotóhoz hasonlóan a KTM 690-es platformjára épül, 67 lóerős teljesítménnyel, dupla gyertyás gyújtással, ride-by-wire gázkarral és állítható gyújtástérképekkel. Az ABS alapára tartozék, ahogyan az ATSC csúszókuplung is.

Ahogy a KTM háza táján szokás, a 701 Enduro is króm-molibdén ötvözetű acélcsővázzal készül, a futóművet a WP szállítja - a terepképességeiről elég sok mindent elárul, hogy elöl-hátul 275 mm rugóút áll rendelkezésre.

Sajnos a 701 Enduro súlyát nem hozták nyilvánosságra, de mivel egy amolyan átcímkézett KTM 690 Enduro R-ről van szó, sejthetően 145 kg körül alakul a tömege.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.